FN-parlementslid Patrick Cocriamont haalt opnieuw de media. In een nieuw boek over het Front National, de Franstalige extreem-rechtse formatie die zichzelf opnieuw wil herlanceren na de uitsluiting van voormalig partijvoorzitter Féret (die met partijmiddelen een villa liet bouwen in het zuiden van Frankrijk), wordt gesteld dat Cocriamont het bestaan van de gaskamers in nazi-Duitsland ontkent. De auteur volgde een jaar lang bijeenkomsten van de partij in het kader van een thesis aan de ULB. Cocriamont stelde in een gesprek met de auteur dat de gaskamers niet hebben bestaan en dat hij zelf een negationist is. Ook blijken banden te bestaan tussen bepaalde militanten van het FN en neonazistische organisaties. Redenen genoeg dus om te protesteren tegen het FN. Dat kan bijvoorbeeld op 4 oktober als we een anti-FN betoging organiseren in Molenbeek.