Jarenlang was de website van het Anti-Fascistisch Front de referentie inzake informatie over extreemrechts in Vlaanderen. Helaas moest de website worden stopgezet en werd overgeschakeld op informatie via de Facebook-pagina van het AFF. Extreemrechtse trollen slaagden erin om een verantwoordelijke van het AFF van Facebook verbannen te krijgen. Dit zegt veel over de methoden van extreemrechts: tijdens verkiezingen een sociaal imago proberen aan te meten, maar zowel virtueel als in het echte leven vooral bezig zijn met het pesten van andersdenkenden als opstap naar effectief geweld.

Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Het AFF heeft immers een nieuwe blog! We kunnen niet wegstoppen dat we daar bij Blokbuster uitermate blij om zijn: het maakt dat de degelijke informatiebron van het AFF gemakkelijker toegankelijk is. Dit versterkt het antifascistisch verzet. Volg en deel de artikels van de AFF-blog – wij hebben in de rechterkolom hiernaast alvast een verwijzing geplaatst.

De place-to-be: https://affverzet.wordpress.com/